Nieuwsbrief 22-12-23

Wat een super start van het nieuwe jaar met al die ijspret in Wilgenrijk!
Daar waar straks de nieuwe buurt Waterjuffers zal verschijnen, was afgelopen weken alle ruimte voor schaatsplezier.

De nieuwste woonbuurt presenteert zich

Wij kijken er naar uit en zijn er klaar voor om je alles te vertellen over de nieuwe buurt Waterjuffers tijdens onze Meet & Greet. We stuurden in december jl. de uitnodiging en hebben al veel aanmeldingen ontvangen. We vragen ons af of je ook interesse hebt en langskomt voor meer informatie over de nieuwste, groene, waterrijke buurt in Wilgenrijk.

Donderdag 18 januari aanstaande ben je tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom in de Woonwinkel. Je kunt vrij binnenlopen tijdens onze Meet & Greet. Het team van Waterjuffers laat je graag kennismaken met het zeer gevarieerde huizenaanbod op de waterrijke, groene locatie binnen Wilgenrijk. 

We stellen het op prijs als je je aanmeldt zodat we dit evenement goed kunnen voorbereiden.

Wat: Meet & Greet buurt Waterjuffers
Wanneer: donderdag 18 januari 2024
Tijd: vrije inloop tussen 17.00 en 19.00 uur
Waar: Woonwinkel Wilgenrijk

Bekijk het woningaanbod in Waterjuffers

In Waterjuffers koop je een fantastisch huis dat aan alle moderne woonwensen voldoet. Hoogwaardige, duurzame architectuur in een fijn, nieuw woongebied. 37 energiezuinige huizen, goed geïsoleerd gebouwd, voorzien van vloerverwarming en met een ruime plattegrond; woonkamer in basis ingedeeld met open keuken, vier slaapkamers, een ruime badkamer inclusief tegelwerk en sanitair, diepe tuin en parkeren op eigen terrein. Uiteraard zijn er diverse indelingsopties mogelijk. In Waterjuffers kan je je ideale thuis realiseren.

Graag tot ziens op de 18e!

Team Waterjuffers