Binnenkort start verkoop! Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Breed aanbod energiezuinig wonen

24 Gezinshuizen

5 Herenhuizen

4 TWEE-ONDER EEN-KAPHUIZEN

4 PARKHUIZEN BIJ HET WATER

Bouwnummer 1 t/m 13 en 23 t/m 33

De rijke variatie van Gezinshuizen, afmetingen en perceelgrootte, maken dat je veel te kiezen hebt. 

Er zijn Gezinshuizen gelegen langs de singel én aan de groene binnentuin. Ook kun je kiezen tussen de breedte van je huis. De beukmaat is 5,4 of 5,7 meter. En ook het woonoppervlakte varieert; vanaf circa 133 tot circa 146 m².

Op de begane grond is een ruime living met open keuken opstelling. Op de eerste verdieping zijn in basis drie slaapkamers en een badkamer ingedeeld. Op de tweede verdieping is ruimte voor nog een extra (slaap)kamer.

Aan de achterzijde van het huis is een diepe achtertuin met berging; gelegen op het Noordwesten. Parkeren kan in de achter het huis gelegen parkeerhoven.

Indicatie verkoop prijs vanaf €545.000 v.o.n.

Previous slide
Next slide

Ruime Gezinshuizen

STIJLVOLLLE HERENHUIZEN

Bouwnummer 16, 17, 18, 19 en 20

Langs de laan Verreweg komen 4 Herenhuizen. Door de variatie in gevels en detailleringen in het metselwerk krijgen deze statige herenhuizen een speels karakter. 

De huizen zijn ingedeeld naar moderne woonwensen. Op de begane grond een ruime living met open keukenopstelling en hal met toilet. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping is ruimte voor nog een slaapkamer, werkkamer, speelkamer, of welke functie je hier ook maar wilt geven aan deze kamer.

De diepe achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Parkeren kan achter je huis in de parkeerhoven.

Verkoop indicatieprijs vanaf €619.500 v.o.n.

Bouwnummer 14, 15, 21 en 22

Thuis is de plek zijn waar je tot rust komt en nieuwe energie opdoet. Een plek die zich qua indeling en sfeer helemaal voegt naar het gezin en misschien wel jullie eigen bedrijf. Ontdek het comfort van deze stijlvolle twee-onder-een-kaphuizen, met een royaal woonoppervlak vanaf ca. 174 m². Deze huizen zijn maar liefst 6 meter breed (beukmaat). De ingeschetste sfeerplattegrond geeft je een idee hoe je jouw droomhuis straks in kunt delen. Uiteraard is het, na aankoop, mogelijk om in gesprek te gaan als je net een andere indeling zou willen. Deze twee-onder-een-kaphuizen hebben een diepe tuin en bieden het gemak van parkeren achter het huis in parkeerhoven. 

Verkoop indicatie prijs vanaf € 785.000,- v.o.n.

Ervaar luxe en comfort in jouw nieuwe thuis!

Previous slide
Next slide

Twee-onder-een-kaphuizen

Previous slide
Next slide

Royale Parkhuizen bij het water

Bouwnummer 34, 35, 36 en 37

Deze Parkhuizen hebben een unieke ligging. Het terras aan de achterzijde grenst aan het park en biedt uitzicht op het water. Daarbij zijn deze huizen nog breder; maar liefst 6,3 meter breed (beukmaat). Stel je eens voor hoeveel ruimte je hier hebt…

Met een woonoppervlakte vanaf ca. 227m² kun je hier al je woonidealen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige woonkeuken als centrale plek in het huis. We gaan graag met je in gesprek over de indelingsmogelijkheden.  Parkeren is hier ook heel goed voorzien; dit kan bij de Parkhuizen in een privé-parkeerbox onder het huis.

De indicatieprijs start vanaf € 799.500,- v.o.n.

Ontdek het perfecte samenspel van luxe en natuur in jouw nieuwe thuis!

Situatietekening

Op de situatietekening krijg je een goed beeld van de nieuwe woonbuurt in Wilgenrijk en waar jouw toekomstige thuis staat. Welk type huis past bij jou? Ben je op zoek naar een Gezinshuis, Herenhuis, Twee-onder-een-kaphuis of een vierlaags Parkhuis? Welke keus je ook maakt, je kunt er van verzekerd zijn dat je hier straks heel plezierig woont. In een waterrijke, groene omgeving. En alle huizen worden opgeleverd volgens de nieuwste energie-eisen. Zo ben je met Waterjuffers zeker van een energieneutraal huis, gebouwd voor de toekomst.