Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Breed aanbod energiezuinig wonen

DIVERSE RUIME
HOEK- EN RIJHUIZEN

Type A

Type B

STIJLVOLLE TWEE-ONDER EEN-KAPHUIZEN

Type C

ROYALE PARKHUIZEN BIJ HET WATER

Type D

Bouwnummer 1 t/m 13, 16 t/m 20 en 23 t/m 33

Met een woonoppervlak vanaf ca. 135 m² / 140 m², een diepe tuin en het gemak van parkeren bij je huis geniet je hier elke dag opnieuw. Deze energiezuinige huizen, met het energielabel A+++(+) label, bieden niet alleen een duurzaam thuis, maar zijn ook een waardevolle, duurzame investering. Hier heb je de keuze tussen type A en type B; het verschil zit in de breedte van het huis, de beukmaat. 

Type A is een huis van 5,4 meter breed. Dit zijn de bouwnummers 2 t/m 6, 9 t/m 12 en 23 t/m 33. Indicatie prijs vanaf € 535.000,- v.o.n. 

Wie meer ruimte zoekt, kiest voor type B. Dit zijn de bouwnummers 1, 7, 8, 13 en 16 t/m 20. Deze huizen zijn 5,7 meter breed. Indicatie prijs vanaf € 580.000,- v.o.n. 

 

Previous slide
Next slide

Ruime Hoek- en Rijhuizen

Previous slide
Next slide

Twee-onder-een-kaphuizen

Bouwnummer 14, 15, 21 en 22

Ontdek het comfort van deze stijlvolle twee-onder-een-kaphuizen, met een royaal woonoppervlak vanaf ca. 174 m². Deze huizen zijn maar liefst 6 meter breed (beukmaat). De ingeschetste sfeerplattegrond geeft je een idee hoe je jouw droomhuis straks in kunt delen. Uiteraard is het, na aankoop, mogelijk om in gesprek te gaan als je net een andere indeling zou willen. Deze twee-onder-een-kaphuizen hebben een diepe tuin en bieden het gemak van parkeren achter het huis in parkeerhoven

De indicatie prijs start vanaf € 785.000,- v.o.n.

Ervaar luxe en comfort in jouw nieuwe thuis!

Bouwnummer 34, 35, 36 en 37

Deze Parkhuizen hebben een unieke ligging. Het terras aan de achterzijde grenst aan het park en biedt uitzicht op het water. Daarbij zijn deze huizen nog breder; maar liefst 6,3 meter breed (beukmaat). Stel je eens voor hoeveel ruimte je hier hebt…

Met een woonoppervlakte vanaf ca. 219 m² kun je hier al je woonidealen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige woonkeuken als centrale plek in het huis. We gaan graag met je in gesprek over de indelingsmogelijkheden.  Parkeren is hier ook heel goed voorzien; dit kan bij de Parkhuizen in een privé-parkeerbox onder het huis.

De indicatieprijs start vanaf € 760.000,- v.o.n.

Ontdek het perfecte samenspel van luxe en natuur in jouw nieuwe thuis!

Previous slide
Next slide

Royale Parkhuizen bij het water

Situatietekening

Op de situatietekening krijg je een goed beeld van de nieuwe woonbuurt in Wilgenrijk en waar jouw toekomstige thuis staat. Kijk je uit naar een twee-onder-een-kaphuis, een royaal Parkhuis of kies je voor een van de ruime hoek- of rijhuizen? Welke keus je ook maakt, je kunt er van verzekerd zijn dat je hier straks heel plezierig woont. In een waterrijke, groene omgeving.