Waterrijk, groen wonen dicht bij voorzieningen in Eigengoed

Unieke Nieuwe woonwereld

In Wilgenrijk is elke buurt uniek voor zowel de locatie, de architectuur en het landschap. Waterjuffers wordt in het groene, waterrijke deel van Wilgenrijk ontwikkeld. Een ruim opgezet nieuwbouwproject met een grote diversiteit aan typen huizen voor verschillende gezinssamenstellingen, woonwensen en leefstijlen. Het plan is ontworpen door Van Egmond architecten en landschapsbureau Starling Structures in samenwerking met WDevelop vastgoed ontwikkeling. Hier creëren we een nieuwe woonwereld met waterpret voor de deur en de natuur rondom je huis. 

Waterjuffers in Wilgenrijk

Wilgenrijk kent een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise School. Het geeft principes en inspiratie voor architectuur en landschap. Dit zijn kaders voor huizen, gebouwen en de inrichting van kavels, tuinen, lanen en straten. Er is eenheid, ruimte voor variatie en een hoge mate van kwaliteit. Op deze manier ontstaat er een geliefd woongebied waar iedereen wil wonen. Deze vogelvlucht is een impressie hoe Waterjuffers straks gerealiseerd zal worden. Prachtig gelegen in een groene omgeving en bij het water.  

Waterjuffers kent een breed aanbod van ruime huizen met een diepe tuin of groot terras. Bij type Gezinshuizen kun je kiezen tussen twee breedtematen. Een beukmaat van 5,4 meter of 5,7 meter. Type Herenhuizen hebben alle vijf een beukmaat van 5,7 meter. Type twee-onder-een-kaphuizen hebben een beukmaat van 6 meter en de Parkhuizen zijn maar liefst 6,3 meter breed. Alle huizen hebben een fijne leefruimte, diepe achtertuin of terras, zijn in basis ingedeeld met 3 tot 4 ruime slaapkamers, een grote badkamer en een separaat toilet. 

De huizen zijn in basis royaal en optimaal ingedeeld en we kunnen ons ook goed voorstellen dat jij dit net iets anders ziet. We denken graag met je mee over de indelingsmogelijkheden. Er zijn verschillende meerwerk opties mogelijk zijn. Denk aan een uitbouw, een dakkapel, een inloopkast, enzovoort. Dat is zo fijn ook aan een nieuwbouw huis, als eerste eigenaar kun je meedenken en jullie droomhuis realiseren.

Eén buurt met eigen signatuur

Gekozen is voor een mix van de architectuurstijlen ‘Hollands Classistisch’, ‘Fin de Siècle’ en de ‘Maassluise School’. Door toepassing van de juiste materialisatie, kleurstellingen en details is Waterjuffers straks één buurt met een eigen signatuur. Het voelt alsof het er al jaren is, door volwassen groen en zorgvuldige keuzes bij de inrichting van de buitenruimte.

Vorige slide
Volgende slide

landelijke omgeving

Een ruim opgezet plan met een rijk aanbod van type huizen

 

Selecteer jouw favoriete Top 3 in Waterjuffers!