Zaterdag 22 juni vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur start verkoop evenement in woonwinkel Wilgenrijk

HIER WOON JE OP EEN SUPERPLEK!

Wonen waar je die ruimte voelt waar je al langer naar op zoek bent. Dat kan straks als je kiest voor de nieuwe woonbuurt Waterjuffers. Hier geniet je straks met familie, vrienden en nieuwe buren van landelijk wonen bij stadse voorzieningen. Waterjuffers wordt ontwikkeld in de nieuwe buurt Wilgenrijk. Een nieuw stukje Maassluis met een groen en waterrijk karakter, midden in de Randstad. Vanuit de stad (Den Haag, Rotterdam en Delft) ben je verrassend snel op dit mooie groene en waterrijke stukje platteland.

In de directe omgeving zijn tal van voorzieningen als winkels, sportverenigingen, enzovoort. Zo fiets je vanaf de locatie Wilgenrijk in vijf minuten naar winkelcentrum Koningshoek en in tien minuten naar het historische centrum van Maassluis.

Kinderen kunnen straks huppelend naar school. In het hart van Wilgenrijk, op loopafstand van Waterjuffers, wordt een levendig erf gerealiseerd.  Daaromheen komen verschillende faciliteiten waaronder een kinderdagverblijf, een basisschool en diverse sociaal-commerciële mogelijkheden waaronder bijvoorbeeld een gezondheidscentrum. De exacte invulling van deze openbare ruimte, genaamd Eigengoed, wordt momenteel nog ontwikkeld.

Het openbaar vervoer

Bekijk de diverse openbaar vervoer mogelijkheden, waardoor je gemakkelijk vanuit steden als Den Haag, Rotterdam en Delft dit prachtige, groene en waterrijke stukje kunt bereiken. Of je nu kiest voor de trein, bus of tram, de verbindingen zijn uitstekend en brengen je snel naar dit idyllische gebied.

Metrostation

10 minuten lopen

Bushalte

5 minuten lopen
Waterjuffers

Metrostation Maassluis Centrum

Metrostation Maassluis Steendijkpolder

Bushalte Dr. Jan Schoutenlaan

Bushalte Nachtegaallaan

De scholen bij Waterjuffers

Ontdek de verscheidenheid aan onderwijsinstellingen die deze gemeenschap rijk is, met maar liefst zeven scholen binnen handbereik. Of je nu op zoek bent naar basisonderwijs of voortgezet onderwijs, het ruime aanbod zorgt ervoor dat er voor elk kind een passende onderwijsomgeving is. Ontdek de educatieve mogelijkheden die deze omgeving te bieden heeft, allemaal op korte afstand van je eigen vertrouwde huis in Wilgenrijk.

Basisschool

5 minuten lopen

Middelbare school

10 minuten lopen
Waterjuffers

Basisschool (RKBS) Kardinaal Alfrink

Basisschool en opvang IKC De Regenboog

Openbare basisschool (OBS) De Westhoek

Christelijke basisschool (CBS) De Groene Hoek

Speciaal Basisonderwijs (SBO) De Parasol

Lentiz Reviuslyceum

Lentiz Revius MAVO

De winkels bij Waterjuffers

Of je nu op zoek bent naar dagelijkse boodschappen, een bezoek aan de huisarts, een bouwmarkt voor je klusprojecten, of een gezellig winkelcentrum om te shoppen, je zult zien dat alles binnen handbereik is. Supermarkten, bouwmarkten en essentiële dienstverleners zijn slechts een steenworp verwijderd, waardoor je moeiteloos in je dagelijkse behoeften kunt voorzien. 

Supermarkt

7 minuten lopen

Bouwmarkt

5 minuten rijden

Huisarts

8 minuten fietsen

Winkelcentrum

7 minuten rijden
Waterjuffers

Winkelcentrum Koningshoek

Lidl

Albert Heijn

Jumbo

Tandarts

Huisarts

Tuincentrum

Bouwmarkt

De sport bij Waterjuffers

Ontdek de bruisende sportmogelijkheden rondom Waterjuffers op de kaart naast deze tekst. Deze buurt biedt een gevarieerd aanbod aan sportfaciliteiten om actief en gezond te blijven. Of je nu een fervent sportliefhebber bent of net begint met een nieuwe sportieve uitdaging, je zult zien dat er voor elk wat wils is.

Sportvelden

10 minuten fietsen

Sportschool

10 minuten fietsen
Waterjuffers

Sporthal Wethouder Smithal

Korfbalvereniging c.k.c. Maassluis

Honk- en Softbalvereniging Gophers

Maassluise Hockeyvereniging Evergreen

C.V. Manege Middenhof

M.S.V.'71

Sport- en recreatiebad Dol-fijn

Sportschool

OER-HOLLANDS WONEN

Of je nu op zoek bent naar een huis om alleen te wonen, met je partner, een gezin met kleine of grote kinderen, in Waterjuffers vind jij jouw droomhuis! Gelegen in een waterrijke, groene omgeving waar alles klopt. De plek is uitstekend en de huizen bieden veel ruimte en comfort. Alle buurten en huizen in Wilgenrijk zijn ontworpen met het Stijlboek Maassluise School als leidraad. Geïnspireerd op het leven en wonen in een oer-Hollands landschap met polders, sloten, weilanden, rietkragen en traditionele boerderijen.