Nieuwsbrief 22-12-23

Leuk dat je belangstelling hebt voor de nieuwe woonbuurt Waterjuffers. Nu je aangemeld bent voor onze nieuwsbrief, kunnen we je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en de voortgang van het brede huizenaanbod op deze fantastische waterrijke en groene locatie in Wilgenrijk.

Het nieuwe jaar start goed met een Meet & Greet op 18 januari 2024. Kom je ook?

Momenteel werken we met veel plezier aan de verdere uitwerking van het huizenaanbod voor de buurt Waterjuffers fase 1. De start verkoop staat gepland aan het eind van het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. Om je voorafgaand aan de verkoop uitgebreid te informeren over de buurt Waterjuffers, organiseren we een Meet & Greet in de Woonwinkel van Wilgenrijk. Zet de 18e alvast in je agenda en kom gezellig binnenlopen. Fijn als je je aanmeldt zodat we dit evenement goed kunnen voorbereiden. Team Waterjuffers ontmoet je graag!

Wat: Meet & Greet buurt Waterjuffers
Wanneer: donderdag 18 januari 2024
Tijd: vrije inloop tussen 17.00 en 19.00 uur
Waar: Woonwinkel Wilgenrijk

Ontdek het brede aanbod,

Waterjuffers biedt een brede mix van huizen met in basis een ruime living en vier slaapkamers op een plezierige woonlocatie. Waar je dagelijks geniet van wonen bij het water en in het groen. Hier heb je alle ruimte! Een ideale plek om op te groeien; kinderen spelen hier veilig buiten en kunnen met de step of fiets erop uitgaan; of heerlijk ravotten en een boomhut bouwen in de buurt of in eigen tuin ;). Binnenshuis is er natuurlijk ook veel ruimte. Een aantal kenmerken op een rijtje:

• Vrij wonen op fietsafstand van voorzieningen
• Fase 1: een stijlvolle mix van 37 duurzame huizen
• Rijke architectuur verbonden met het landschappelijk wonen

• Hoek- en rijhuizen, Parkhuizen bij het water en Twee-onder-één-kaphuizen
• Royale woonoppervlaktes vanaf tot circa 135 tot 195 m²
• Vloerverwarming en -koeling in het gehele huis
• Lage energiekosten; Energielabel A+++(+)
• Verkoop indicatie prijs vanaf € 535.000 vrij op naam 

• Met de auto en OV snel in steden als Maassluis, Rotterdam en Den Haag
• Dicht bij het natuurgebied Midden-Delfland en het strand van Hoek van Holland

Check regelmatig de website

In aanloop naar de Meet & Greet en later ook naar het start verkoop moment, zal de website steeds verder uitgebreid worden. Zo staat er in de planning om voor 18 januari de interactieve buurtkaart online te zetten. Met deze tool navigeer je straks eenvoudig langs de verschillende bouwnummers. In een popup zie je dan de kenmerken per huis. Denk hierbij aan het woonoppervlakte, de grootte van de tuin en de prijsranges per huizentype. Wat we je nu al graag laten zien, zijn per type huis een ingetekende sfeerplattegrond. Zo krijg je alvast een idee hoe je straks je droomhuis kunt indelen.

Nieuwsgierig?
Wil je nu al meer weten over de mogelijkheden in Waterjuffers? Je kunt een afspraak inplannen in de Woonwinkel van Wilgenrijk of contact opnemen met een van de makelaars.

We wensen je gezellige feestdagen toe en een sprankelende jaarwisseling.

Graag tot ziens in 2024!

Team Waterjuffers