Aanmeldbevestiging

Leuk dat je aangemeld bent voor de nieuwsbrief van Waterjuffers. Vanaf nu blijf je automatisch en vrijblijvend op de hoogte van deze nieuwe buurt in Wilgenrijk.

De start verkoop van fase 1 is in voorbereiding. Wij ontwikkelen duurzame, ruime hoek- en rijhuizen, twee-onder-een-kaphuizen en Parkhuizen bij het water voor mensen zoals jij. Die uitkijken naar een nieuw, eigentijds huis waar hun woonwensen in vervulling gaan.

Wil je nu al meer informatie, neem dan direct contact op met de Woonwinkel van Wilgenrijk. Via de website kun je eenvoudig een afspraak inplannen.

Vorige slide
Volgende slide

De Woonwinkel van Wilgenrijk

Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in je leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij je graag persoonlijk. Binnenkort zal er meer informatie over de ontwikkeling van Waterjuffers op deze website te lezen zijn. Wil je nu al meer informatie of advies over Wilgenrijk als woongebied? Neem dan contact op met de Woonwinkel van Wilgenrijk. Je bent welkom in de Woonwinkel van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Maak je liever een afspraak in de Woonwinkel? Plan hieronder via de afspraak-planner gemakkelijk jouw afspraak!

Waterjuffers is onderdeel van Wilgenrijk

Website by: brickx